Hypotheek advies?

Voor de financiering van een huis hebben verreweg de meeste mensen een hypotheek nodig. Dat is eigenlijk niets anders dan een lening waarbij het huis als onderpand dient.

Er zijn vele hypotheekvormen en het is belangrijk de juiste hypotheek te kiezen omdat u er meestal voor langere tijd aan vast zit. U moet onder meer letten op de hoogte van het te lenen bedrag, de aflossingsvorm, de rentevaste periode en de bijkomende bepalingen, dit alles afgestemd op uw persoonlijke situatie.

De kunst is een hypotheek te vinden die voldoende financiële ruimte overlaat om prettig te leven waarbij u optimaal profiteert van de renteaftrek, flexibel inspeelt op veranderende persoonlijke omstandigheden en goede mogelijkheden heeft om bijvoorbeeld vervroegd af te lossen.

Omdat dit ook een zeer specialistisch werk is, hebben wij er voor gekozen om samen te werken met deskundige hypotheekadviseurs. Indien gewenst kunnen wij door een van hen contact met u laten opnemen. Het is ook mogelijk dat zij ’s avonds geheel vrijblijvend bij u langs komen.
Opdrachtgever:
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
 
Contactpersoon:
Naam: *
Telefoon overdag: *
 
T.b.v. het pand:
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Taxatie i.v.m.: hypotheekaanvraag oversluiting
 
Email: *
Opmerkingen:
 
 
 
 
Warmondstraat 184 hs
Amsterdam
5 kamers / 153 m2
€ 850.000 k.k.
Schinkelkade 58 I
Amsterdam
2 kamers / 48 m2
€ 275.000 k.k.