Nicolaas Witsenkade 46 A, Amsterdam
Uniek 6-kamer appartement (ca. 225 m²) met loggia (ca. 15 m²) gelegen op de hoek van de Nicolaas Witsenkade en Huidekoperstraat. De hoekligging, de hoge raampartij op de bel-etage in combinatie met een plafondhoogte van 3,15 meter maken het tot een schitterend en licht appartement. Het gehele appartementencomplex is in 1996 volledig gerenoveerd en onder architectuur verbouwd tot 11 luxe woningen. De hoofdingang bevindt zich aan de Nicolaas Witsenkade, maar u kunt het appartement ook betreden via de zijingang aan de Huidekoperstraat. Dit appartement is ook zeer geschikt om een praktijk aan huis te houden. Desgewenst kan dan een aparte ingang aan de Huidenkoperstraat worden gerealiseerd. Doordat recht voor het appartement geen woonboten mogen liggen is er een vrij en ruim uitzicht vanuit de woonkamer.

Omgeving:
De Nicolaas Witsenkade is een rustige kade omzoomd met mooie oude platanen, gelegen in stadsdeel Amsterdam Centrum. Het appartement is gesitueerd tussen de Weteringschans, het water van de Singelgracht en het Westeinde. Aan de overkant van de Singelgracht ligt de Amsterdamse Pijp met zijn vele winkels, cafe’s en restaurants en natuurlijk de beroemde Albert Cuypmarkt. Ook de nabij gelegen Utrechtsestraat biedt een groot aantal speciaal-zaken als ook veel gelegenheden waar u goed uit eten kunt gaan. Veel andere uitgaans-gelegenheden (theaters, bioscopen) bevinden zich op loopafstand van dit appartement. Met het openbaar vervoer kunt u alle kanten uit: de trams 4, 7 en 10 hebben een halte om de hoek. Met eigen vervoer bent u zo op de Ring A-10.

Algemeen:
Trapopgang naar centrale entree met meterkasten.

Indeling woning:
Bel-etage:
Entree, hal, zeer ruime woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en kookeiland gezamenlijk een vloeroppervlak van ca. 60 m² en een plafondhoogte van ca. 3,15 m, gang naar toilet en berging/C.V. ruimte, werkkamer (4,70 x 3,10 m). Zowel via de woonkamer/open keuken als via de werkkamer heeft u toegang tot de loggia van ca. 15 m².

Souterrain:
Gang met toegang tot badkamer met wastafel, bad en douche, 4 ruime slaapkamers, werk-ruimte, wasmachineruimte, ruime trapkast, apart toilet, doucheruimte en berging van 3,40 m x 3,10 m. Doordat deze bergruimte toegang heeft tot de openbare weg kunt u uw fietsen veilig en eenvoudig opbergen. De plafondhoogte van het souterrain is 2,30 m. Door de relatief hoge ramen hebben de slaapkamers ruim voldoende daglicht.


Kerngegevens woning
Kerngegevens woning
Oppervlakte: totaal ca. 225 m² waarvan bel-etage ca. 95 m², souterrain ca. 130 m²
Aantal kamers: 6 waarvan 4 slaapkamers en 1 werkkamer
Buitenruimte: ca. 15 m²
Mogelijkheid praktijk aan huis
Energielabel: voorlopig F
Verwarming: Remeha Calenta (2016)
In 1996 geheel gerenoveerd en verbouwd appartementencomplex
Ruime eigen berging in de onderbouw

Kadastrale gegevens
Gemeente : Amsterdam
Sectie + nummer: I 10784 A1 & A20
Eigen grond

Kadastrale gegevens
Gemeente : Amsterdam
Sectie + nummer: I 10784 A1 & A20
Eigen grond

VVE
Aantal leden: 11
Eigen beheer: VVE beheer Amsterdam
Aandeel: 245/1450
Servicekosten: € 254,01 per maand (per 2016)
Algemene reserve per 31-12-2015 € 64.117,--
Kamer van Koophandel nummer: 50494333

Overig
Notaris : ring Amsterdam
Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

« vorige object volgende object »
Koopsom:
€ 1.325.000 k.k.

Status:
Ingetrokken

Aanvaarding:
In overleg

Soort woning:
Benedenwoning

Servicekosten:
€ 254 per maand

Buitenruimte:
Aan water, in centrum, vrij uitzicht, aan vaarwater

Inhoud:
670 m3

Woonoppervlakte:
225 m2

Aantal kamers:
6

Slaapkamers:
4