Referenties

Onderstaand treft u een aantal reacties van onze relaties die rechtstreeks naar ons zijn verstuurd.

Funda benadert ook rechtstreeks al onze opdrachtgevers voor een klantbeoordeling. U kunt deze lezen op;
http://www.funda.nl/makelaars/amsterdam/24575-aw-sabel-makelaardij/beoordelingen/
Beste Guus,

Ik neem de vrijheid te tutoyeren, omdat wij nu geen formeel contact meer hebben. En er sinds de verkoopopdracht toch een gevoel van vriendschap is ontstaan. Ik wil niet onder stoelen of banken steken, dat je uitmuntend gepresteerd hebt in deze overigens wel heikele kwestie. Een compliment is hier zeer op zijn plaats! 

Rest mij, je een prettige en welverdiende vakantie toe te wensen!

Marc Dumoulin (beleggingsobject Egelantiersgracht).

Beste guus,
In ieder geval dank voor de fantastische service en morgen wordt een welverdiende courtage overgemaakt . Succes in deze moeilijke markt maar you guys make a difference! All the best,
Katja and Bertil (Sloterkade)
 Betrouwbaar, vriendelijk en met verstand van zaken. Ik ben blij dat wij de aankoop van ons huis met Sabel makelaardij van doen hadden. Geen 'snelle jongens', maar eerlijk en oprecht advies en een gedegen kennis van zaken. We hebben Sabel makelaardij als verkopende en aankopende makelaar gehad. Daarnaast zijn Victoria, Guus en hun medewerkers ook nog eens hele aardige en vriendelijke mensen! Ik kan Sabel makelaardij van harte aanbevelen.
A.Terpstra, Amsterdam
 “Buying or selling a home is not just a business transaction. For many, it’s also an emotional process— the need to find larger living quarters due to the birth of a child or marriage, the death of a family member, divorce, a new job in Amsterdam and many more reasons. Then it’s important to have a real estate partner who understands both: someone who has professional knowledge of the local real estate market and also makes sure the apartment you are buying or selling fits your personal needs. What I appreciated most about working with Makelaardij Sabel was the personal service. Guus Sabel and his team always took plenty of time to explain things and to advise me. I never felt rushed. I also appreciated the fact that Mr. Sabel always followed up quickly —after viewings and whenever I had questions.”
Diane Boumann
 


Erg veel dank voor alles! Na een uitbouw van 2 en halve meter, richten we ons huis aan de Jan van Houthof nu helemaal in zoals we dat voor ogen hadden. We zijn erg blij met onze nieuwe woning. A.W. sabel heeft ons bijgestaan met zowel de verkoop van ons voormalig appartement (Nicolaas Anslijnstraat 99) als met de koop van onze huidige woning. Vooral de bouwkundige kennis van dhr. Sabel vonden wij erg nuttig. Ook het nakomen van afspraken, de onderlinge communicatie en het uiteindelijke financiele resultaat van de verkoop van ons appartement hebben we als zeer positief ervaren. We bevelen dit kantoor dan ook van harte aan!
Bas en Afke Kostelijk - BlanksmaDe heer L. Pirenne en Mevrouw M. Benschop:
'Wij hoopten ons appartement binnen 3 maanden te verkopen. Door 't actieve werk van AW Sabel makelaardij is dat ruim gehaald. Maar niet alleen daarom zijn wij tevreden. Bij het kennismakingsgesprek wekte zij meer vertrouwen dan de andere kandidaten. Het beloofde eerlijk advies, tempo en persoonlijke aandacht werd allemaal uitgekomen en waargemaakt. Het lijkt wel een reclame verhaal, maar ja, het was nu eenmaal een prima verloop.

Dank aan de fima Sabel dus, en van harte aanbevolen.'
Ex-eigenaars Sassenheimstraat 60-2
 


'Zeer tevreden over A.W. Sabel Makelaardij o.g.. Prettige manier van werken, afspraken worden nagekomen en zeer goede bereikbaarheid. We hebben ons huis op een relaxte manier verkocht voor een goede prijs en sneller dan we hadden verwacht.'
Dhr. R. Peters en Mevr. M. Simons
 


Onze ervaringen met A W Sabel Makelaardij:

Wij liepen op Funda tegen een woning aan die nèt in de verkoop was gekomen. Een dubbele bovenwoning aan de Westlandgracht.

Na hier zelf even binnen te hebben gekeken besloten we bij makelaarskantoor A W Sabel binnen te stappen. Een relatief nieuw kantoor aan het Hoofddorpplein. Hier werden we gastvrij ontvangen en was er direct de bereidheid om even met ons mee te gaan om te kijken naar de aangeboden woning. Zonder het gevoel te hebben dat er meteen een tegenprestatie werd verwacht of een contract onder onze neuzen werd geschoven. Erg plezierig was dat.

Nadat ons enthousiasme voor de woning terecht bleek te zijn zijn zij voor ons de onderhandelingsfase in gegaan. Dit deden zij zeer overtuigend en volledig in ons belang. In eerste instantie zijn we er financieel niet uitgekomen met de verkopende partij. Toen zij zich enkele maanden later weer meldden heeft makelaarskantoor A.W. Sabel dit heel goed opgepakt, waardoor de koop uiteindelijk wel is doorgegaan voor een bedrag waarmee wij zeer tevreden zijn.

Uiteraard heb ik Sabel ook in de arm genomen met de verkoop van mijn woning aan de Woestduinstraat. Ondanks dat het misschien iets minder snel ging dan we hoopten, is mijn woning verkocht voor een prijs waarmee ik zeer tevreden ben. In mijn omgeving vindt men juist dat het allemaal wél snel is gegaan.

Kortom, wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking (want dat is het!) met A W Sabel Makelaardij.

Een aanrader dit kantoor!

Hr. G. Kroos

Warmondstraat 184 hs
Amsterdam
5 kamers / 153 m2
€ 850.000 k.k.
Schinkelkade 58 I
Amsterdam
2 kamers / 48 m2
€ 275.000 k.k.