Voor u verkopen?

Net zoals bij een aankoop van een woning komt bij het verkopen van uw woning meer bij kijken dan u zult denken. Wij van A.W. Sabel Makelaardij staan u dan ook graag terzijde met deskundig en betrouwbaar advies. Bij ons kantoor staat de persoonlijke benadering hoog in het vaandel.

Bij het in de verkoop nemen van uw woning komen wij bij u langs om samen met u het verkoopproces te doorlopen. Als makelaar informeren wij u over de bouwtechnische staat, de huidige marktomstandigheden enz. Dit is erg belangrijk om een goede verkoopwaarde van uw huis te bepalen. Een reële vraagprijs is beter dan te overvragen in de huidige markt.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?
  • Onze makelaardij neemt u veel werk uit handen.
  • Uw woning verschijnt in het uitwisselingssysteem van de NVM waarna het pand zowel op onze website als op die van de NVM (www.funda.nl, www.mva-makelaars.nl) is te zien.
  • Wij regelen de advertenties (in overleg met u), de fotopresentatie, maken de brochures, organiseren de bezichtigingen en handelen het nodige papierwerk af.
  • Uiteraard verzorgen wij in overleg met u de onderhandelingen en de begeleiding naar de Notaris voor zowel het tekenen van de koopovereenkomst en de transportakte. Voor de sleuteloverdracht controleren wij altijd de woning of het opgeleverd wordt zoals overeengekomen is.
Het inschakelen van ons, als uw NVM makelaar, biedt u bij de verkoop vele voordelen.

Warmondstraat 184 hs
Amsterdam
5 kamers / 153 m2
€ 850.000 k.k.
Schinkelkade 58 I
Amsterdam
2 kamers / 48 m2
€ 275.000 k.k.