Wie zijn wijvan links naar rechts: Auke Wiersma, Guus Sabel, Victoria Sabel-Jana

A.W. Sabel Makelaardij o.g. is een relatief klein kantoor dat zich kenmerkt door buurtkennis, flexibiliteit en klantgerichtheid en daardoor krachtig is in zijn werkgebied.

Het accent van ons werkgebied ligt in de directe omgeving van de Hoofdorppleinbuurt en nabijgelegen stadsdelen. Hierdoor is ons gebiedskennis dermate groot dat wij onze relaties zeer degelijk en vakkundig van dienst kunnen zijn bij de verkoop of aankoop van hun woning. Deze specialisatie stelt ons in de gelegenheid om snel te schakelen voor o.a. bezichtigingen.

Ofschoon wij een klein kantoor zijn streven wij naar vernieuwing en creativiteit door gebruik te maken van sociaal media, stylisten en/of 3D-impressies.

Juist in de tijd van Internet waarin communicatie snel en vluchtig is, stelt A.W. Sabel Makelaardij o.g. zich sterk op voor een persoonlijk contact en gedegen advies. Sterke binding met de buurt is hiervoor een onontbeerlijke vereiste.

Onze dienstverlening bestaat uit:
  • Aan- en verkoop/ aan- en verhuur van woonhuizen
  • Aan- en verkoop/ aan- en verhuur van bedrijfspanden.
  • Taxeren
  • Aan- en verkoop van beleggingspanden
  • Vastgoedadvisering
Voor meer informatie over ons kantoor en onze dienstverlening kunt u altijd bij ons langskomen op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Op zaterdag bent u voor een gerichte aan- en/of verkoopopdracht ook altijd welkom. U dient dan wel doordeweeks een telefonische afspraak met ons te maken. Ons telefoonnummer is : 020-615 11 11.
Warmondstraat 184 hs
Amsterdam
5 kamers / 153 m2
€ 850.000 k.k.
Schinkelkade 58 I
Amsterdam
2 kamers / 48 m2
€ 275.000 k.k.