Mijn favorieten

Ons team

 ___________________________

A.W. Sabel Makelaardij OG

Guus Sabel
Guus Sabel
NVM Makelaar - Taxateur
Geboren in 1955

Na mijn studie HTS Bouwkunde ben ik mijn loopbaan begonnen bij een middelgrote aannemingsmaatschappij. Na een aantal jaar heb ik een bouwkundig adviesbureau de afdeling bedrijfsmakelaardij mogen uitbouwen en een afdeling woningmakelaardij opgezet. In 1995 ben ik in Haarlem en in 2003 samen met mijn vrouw aan het Hoofddorpplein een eigen makelaarskantoor begonnen.

Bij ons staat de opdrachtgever altijd centraal en nemen alleen opdrachten aan waarin wij deskundig zijn en in de omgeving waar wij werkzaam zijn. Uiteindelijk streven wij ernaar om onze klanten fans te maken. Om dit te bereiken kijken wij vanuit onze klant en stellen wij de vraag wat hij van een makelaar verwachten mag. Onze ervaring is dat je daardoor het allerbeste resultaat krijgt.
Victoria Sabel-Jana
Victoria Sabel-Jana
Secretaresse
Auke Wiersma
Auke Wiersma
Makelaar KRMT
Geboren in maart 1988

Van kleins af aan ging ik met mijn vader regelmatig bij makelaarskantoren langs om in de etalage naar huizen te kijken. Op dat moment besefte ik nog niet wat deze primaire levensbehoefte voor invloed kan hebben op iemands geluk.

In mijn tienerjaren had ik een bijbaantje en bezorgde ik goederen bij meerdere ogenschijnlijke identieke huizen. Toen ik telkens andere mensen ontmoette, realiseerde ik me dat achter iedere voordeur een uniek leven verscholen gaat. Deze interesse heeft mij laten kiezen voor het veelzijdige beroep van makelaar.
Na het afronden van de middelbare school heb ik gekozen voor de studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gelopen. Hierdoor heb ik kennisgemaakt met verschillende partijen in het vastgoed (zoals makelaars, projectontwikkelaars, particuliere- en professionele beleggers en gemeente) en veel ervaring mogen opdoen.

In 2012 ben ik bij A.W. Sabel Makelaardij terecht gekomen. Het persoonlijke, deskundige en het leveren van eerlijke dienstverlening spreekt mij hier enorm aan. Dagelijks ben ik met plezier en enthousiasme aan het werk om mensen te helpen met het vervullen van hun primaire levensbehoefte; wonen.

Naast mijn werk geniet ik van mijn leven met vrienden en familie, ga ik graag op reis en verdedig ik het doel van WV-HEDW in Watergraafsmeer.