Mijn favorieten

Wie zijn wij

                                                  Van links naar rechts: Auke Wiersma, Victoria Sabel-Jaña, Guus Sabel

A.W. Sabel makelaardij is een relatief klein, ervaren en actief makelaarskantoor gelegen aan het Hoofddorpplein in Amsterdam Zuid. Ons kantoor laat zich kenmerken door onze klantgerichtheid en service, flexibiliteit en bovenal actuele buurtkennis. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van het beste en betrouwbaarste advies.

Het accent van ons werkgebied ligt in de directe omgeving van de Hoofdorppleinbuurt en nabijgelegen stadsdelen. Hierdoor is ons gebiedskennis dermate groot dat wij onze relaties zeer degelijk en vakkundig van dienst kunnen zijn bij de verkoop of aankoop van hun woning. Deze specialisatie stelt ons in de gelegenheid om snel te schakelen voor o.a. bezichtigingen, taxaties en kennismakingsgesprekken.

Naast de gebruikelijke werkzaamheden, proberen wij als kantoor dagelijks relevante ontwikkelingen in te zetten voor betere vindbaarheid en presentatie.

In een dynamische werkomgeving, waarin externe factoren continu veranderen, maakt A.W. Sabel Makelaardij zich sterk voor persoonlijk contact en een gedegen dienstverlening.
 
Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Aan- en verkoop van woonhuizen
  • Aan- en verkoop/ aan- en verhuur van bedrijfspanden.
  • Taxatie
  • Aan- en verkoop van beleggings-/ ontwikkeling woonhuizen en bedrijfspanden
  • Vastgoedadvisering

Voor meer informatie over ons kantoor en onze dienstverlening kunt u bij ons langskomen op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.
Op zaterdag bent u voor een gerichte aan- en/of verkoopopdracht ook altijd welkom. U dient dan wel doordeweeks een telefonische afspraak met ons te maken. Ons telefoonnummer is : 020-615 11 11.
 

Kantoor Vestiging A.W. Sabel Makelaardij OG

A.W. Sabel Makelaardij OG

Amsterdam

Heemstedestraat 2
1058 NM Amsterdam
020-6151111
020-6154500
KvK nummer: 34091596

Routeplanner

Route van naar Heemstedestraat 2, 1058 NM Amsterdam